Bezoek ook zeker onze 24 uren automaat !
Industrieweg 4 2381 Weelde
Enkel te betalen met bancontact .
Hier vind je verse soep , wraps , pasta , fruit en zoveel meer


DeSoepboerin Soepen Weelde Bianca

Over ons

Het is niet altijd gemakkelijk om in het huishouden alle ballen mooi in de lucht te houden. Voltijds werken, de opvoeding van de kinderen, de hobby’s en het schoolwerk om nog maar te zwijgen over de was, de plas, de boodschappen en … verse maaltijden koken.

Verse soepen van De Soepboerin

Waarom niet eens de soep van De Soepboerin op tafel zetten? Zo kan je als drukbezette (groot)ouder toch een gezonde en lekkere maaltijd aan je kroost voorschotelen zonder daarvoor uren in de keuken te moeten spenderen.

Onze soepen worden dagelijks vers gemaakt, luchtdicht verpakt, gepasteuriseerd en koel bewaard voor een optimale houdbaarheid tot minstens 10 dagen. Aan de soepen worden geen bewaarmiddelen toegevoegd.

Bovendien zijn onze soepen zoutarm, gluten*- en lactosevrij, maar boordevol van smaak. Daarvoor zorgen de verse lokale ingrediënten die Bianca rechtstreeks bij de boer aankoopt. Dat proef je echt!

* Opgelet: onze soepen waar soepballetjes of pasta aan werd toegevoegd, zijn niet glutenvrij. Dit staat steeds uitdrukkelijk vermeld op de website en op de verpakking.

Op grootmoeders wijze

Als wij zeggen ‘op grootmoeders wijze’, dan is dat geen loze belofte. Als jong meisje bracht Bianca vele uren in de gezellige keuken van haar bomma door. Met verse, lokale ingrediënten kookten ze samen de lekkerste soepen. De bomma leerde haar de kneepjes van het vak.

Het zijn die soepen die De Soepboerin nu voor jou op tafel tovert. Want wist je dat we nog steeds de receptuur van de bomma gebruiken?

bestel hier

DeSoepboerin Soepen Weelde
DeSoepboerin Soepen Weelde
DeSoepboerin Soepen Weelde